Postmix, premix of in fles

Bedien uw gasten precies zoals u wil

Likeuren, siropen en meer

Heerlijke smaken en spirits

Van exclusieve dranken tot schuimend bier

Ons drank- en bierassortiment is zo breed mogelijk opgezet

Een ruime keus in allerlei dranken

Kies voor SimpleDrinks en maak je gasten blij met o.a. luxe en unieke dranken op je feest, evenement of in je horecazaak. Van een lekker biertje, frisdranken en wijnen tot siropen en alcoholische dranken met een unieke smaak. Wij voeren een breed assortiment. 

Je vindt in onze groothandel alle dranken die je bij de normale groothandel ook kunt inkopen. Zwak-, sterk- en non-alcoholisch dranken. Van een gewone frisdrank tot het hogere segment borrels en cocktails van bijvoorbeeld Eyguebelle en BelRoy's. Maar daarnaast voeren wij ook een bijzonder assortiment unieke dranken die je nergens anders kunt inkopen. Daarmee verras je je gasten met een bijzondere beleving. 

Een andere bijzondere dienst van SimpleDrinks is dat je bij ons kunt inkopen op recepten. We maken in samenspraak met jou het perfecte 'recept' klaar. Zo schenk je op je evenement of in je zaak een bijzonder drankje dat aansluit bij de wensen van u en uw gasten. 

Volledige ontzorging en vergaande service

Bij SimpleDrinks worden de inkopen per periode gefactureerd. Dat is voor jou als horeca-exploitant overzichtelijk en gemakkelijk. We maken vooraf samen een afspraak over de lengte van de periode en de vervaldata van de facturen. Naast een makkelijke manier van factureren kunnen wij je ook helemaal ontzorgen bij het samenstellen en inkopen van het assortiment dranken. Door onze uitgebreide kennis van dranken en recepten, kunnen wij je heel goed adviseren over de beste combinaties en hoeveelheden. Als je wilt, kunnen wij je de samenstelling van het assortiment zelfs helemaal uit handen nemen. We stellen de kaart voor je samen en heb je nergens meer omkijken naar. 

Bij de levering van je order krijg je daarom altijd een aantal recepten die je zo op je drankenkaart kunt plaatsen. De unieke beleving kan dan meteen beginnen. Vanzelfsprekend wordt elke bestelling altijd op locatie geleverd. En moeten er een bar, taps of andere apparatuur geïnstalleerd worden, dan verzorgen wij dat meteen. 

De service van SimpleDrinks

Heb je bijzondere wensen voor een feest of evenement? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Het doel van ieder feest of evenement is om alle gasten een leuke ervaring mee te geven. Het is ons doel om jou te helpen om dat te realiseren.

Onze merken

Frisdranken, bier, wijn *
Coca Cola **
Fanta
Cassis
Fuze tea **
Lipton Ice tea **
Sprite
Spa Rood
Spa Blauw

Bieren
Oosterhouts Mout Bier
Alle bekende biermerken

Wijnen
Wijnen op aanvraag


BelRoy's*
El Presidente
Negroni
Vesper Martini
Rum
Gin
Wodka
Eyguebelle *
Siropen*
Vele fruit siropen (17)
Anijs
Kokosnoot
Komkommer
Blue Curaçao
Esdoornblad
Pistache
IJsmunt
Groene munt
Mojito
Rozen
Viooltjes
Amaretto
Caramel
Vele koffie siropen (9)

Aperitieven*
Melonade
Nectarine
Violette

*Prijzen op aanvraag
**Meerdere varianten

SimpleDrinks is een van de concepten van SimpleHoreca, de specialist in innovatieve oplossingen voor de horeca. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda). Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.