Postmix, premix of in fles

Bedien uw gasten precies zoals u wil

Likeuren, siropen en meer

Heerlijke smaken en spirits

Dé drankengroothandel voor de horeca uit Oosterhout

Uniek en breed assortiment aan dranken, bieren en likeuren

Wie zijn wij?

SimpleDrinks is dé drankengroothandel voor de horeca uit Oosterhout. SimpleDrinks levert een breed assortiment aan bieren, frisdranken, wijnen, likeuren, cocktails en siropen. SimpleDrinks valt onder de paraplu van SimpleHoreca. Neem daarom ook eens een kijkje op bij SimpleTap en SimplePay, deze concepten maken uw evenement nóg completer.

Bij dit moederbedrijf vinden horeca ondernemers meerdere uitgewerkte concepten op het gebied van horeca innovatie onder één dak. We onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis over onze producten, uitstekende service en natuurlijk onze unieke smaakbelevingen door de dranken die we aanbieden. Een aantal daarvan zijn in Nederland namelijk exclusief bij ons te verkrijgen.

Wat doen wij?

SimpleDrinks levert al uw dranken op maat voor uw bar, restaurant, festival, bedrijfsfeest etc. We leveren wanneer het u beste uitkomt en voorzien u van persoonlijk advies. We beschikken naast een uitgebreid assortiment aan de gangbare frisdranken, bieren en wijnen ook over dranken van Eygeubelle en BelRoy's. Het assortiment van Eygeubelle en BelRoy's is in Nederland exclusief bij ons te verkrijgen. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en komen we tot de perfecte recepten voor uw horecagelegenheid

Daarnaast beschikt SimpleDrinks over een huisgemaakt pils dat volgens velen niet onderdoet voor gevestigde namen als Jupiler, Hertog Jan en Bavaria; het "Oosterhouts Mout Bier". Ondanks het minimale smaak verschil kunnen we dit bier tegen erg aantrekkelijke prijzen aanbieden. Uiteraard zijn bekende biermerken ook bij ons te verkrijgen.